Over P4T

Oog voor detail. Dat is de kern van ons bestaan. Dat is wat ons drijft. Alles wat we doen, doen we uit liefde en passie voor het vak. En daarmee maken we het verschil. Het gaat niet alleen om het bedrukken van textiel. Het gaat om het ontzorgen van onze klanten. Het leveren van een totaaloplossing. Service en kwaliteit; dat is waar wij voor staan!

Vijf jaar geleden…

… besloot Patrick Zwijnenberg om Print4Textiel op te starten. De naam zegt het al; Print4Textiel bedrukt textiel en aanverwante artikelen in de breedste zin van het woord. Sportkleding, promotioneel textiel, bedrijfskleding, tassen en relatiegeschenken worden in huis bedrukt en voorzien van de mooiste ontwerpen.

Patricks passie voor het bedrukken van textiel komt niet uit de lucht vallen. Van jongs af aan was hij al te vinden in de textieldrukkerij van zijn familie. Toen hij in 1996 samen met twee compagnons Araprint Textieldrukkerij oprichtte, was hij niet meer weg te denken uit de branche. Vanaf het industrieterrein in Deventer wist de textieldrukkerij uit te groeien tot een bedrijf met 21 medewerkers.

Toen de economische crisis in 2013 toesloeg, hebben zij een samenwerking gevonden met de online markt waarna Araprint al snel Drukwerkdeal.nl als overname kandidaat gevonden had. Waar de textieldrukkerij vooral actief was in het bedrukken van sportkleding, bedrijfskleding en het werven en bedienen van wederverkopers, lag de focus van Drukwerkdeal.nl meer op standaard en promotioneel drukwerk. Omdat Araprint voornamelijk als productielocatie werd ingezet, besloot Patrick om zijn baan als commercieel manager op te zeggen. Na zeventien jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

P4T anno 2020

Door alle kennis die Patrick in de voorgaande jaren heeft opgedaan, weet hij precies welke richting hij op wil met P4T. Hij vindt het belangrijk om de klant te ontzorgen. Door een totaaloplossing te bieden, kan P4T zoveel mogelijk tegemoet komen aan de wensen van de klant. Naast het geven van een advies op maat is dat ook het leveren van een totaalpakket aan producten. Naast het bedrukken van textiel, biedt P4T nu ook standaard drukwerk en promotioneel drukwerk aan.

Patrick mag dan specialist zijn in het drukken van bedrijfskleding, sportkleding, promotioneel textiel en relatiegeschenken, maar het adviseren en verkopen van standaard drukwerk en promotioneel drukwerk laat hij sinds 2019 over aan Coen Doldersum. Coen is zeker geen onbekende in deze markt, ook hij is van jongs af aan al opgegroeid in een drukkerij en uiteindelijk ruim 7 jaar werkzaam geweest voor Drukwerkdeal.nl, met zijn kennis van papier en druk- en printtechnieken levert P4T naast bedrukt textiel nu ook flyers, visitekaartjes, folders, spandoeken en nog veel meer bedrukte en geprinte artikelen.

Vanuit het kantoor in Bathmen doen Patrick en Coen er alles aan om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Op verschillende productielocaties in Nederland en het buitenland heeft P4T de nodige machines en printers staan om al deze producten te bedrukken of te printen. Denk hierbij aan zeefdrukmachines, borduurmachines, transferpersen, digitale printers, sublimatieprinters… moeten we nog even doorgaan?

Bij P4T staat de klant centraal. Of het nu gaat om het geven van advies of het produceren en leveren van bedrukte producten; bij P4T wordt u op uw wenken bedient. De beste kwaliteit, goede service, scherpe prijzen en het nakomen van afspraken; op P4T kunt u vertrouwen. Uw vraag is onze zorg!

© 2020 - 2023 P4T onder licentie van SEDU Internet